Bed Napoli

 Dit populaire deelbare bed past probleemloos in vele slaapkamers door de gunstige afmeting van de achterwand. De Napoli is verkrijgbaar in zowel een 1-persoons als een 2-persoons uitvoering.Het tweepersoons bed Napoli is verkrijgbaar in de breedtematen 160cm en 180cm. De Napoli kan helemaal in het wit geleverd worden, of in de combinaties wit/eiken, wit/kersen, wit/ebben. Om de slaapkamer compleet te maken is er een bijpassende ladenkast met spiegel. Daarnaast is er ruime keuze in diverse bijpassende kasten uit de Inside collectie.

Eiken koppel ledikant

Koppel ledikant in eiken. Eenvoudig uit elkaar te halen, zodat u makkelijk de bedden op kunt maken en er onderdoor kunt stofzuigen.

Zorgbed

Zorgbed Houston is een praktisch hoog/laag bed met een eigentijdse uitstraling, zeer geschikt voor zorgtoepassingen. Geheel in hoogte elektrisch te verstellen. Van de bodem is de rug- en knieholteondersteuning elektrisch verstelbaar.Het zorgbed Houston is verkrijgbaar in de ligmaat 90x200 cm. U kunt kiezen uit 4 decorkleuren. Dit ledikant wordt compleet geleverd inclusief bodem, papegaai en wielen met rem. De zijden van het zorgbed functioneren als uitvalbeveiliging, deze kunt u handmatig in hoogte verstellen.

modern senioren ledikant

Een comfortledikant dat leverbaar is in drie eigentijdse decorkleuren. Di ledikant is ook verktijgbaar in de maten 90 x 200, 100 x 200 en ook op de maat 120 x 200. Met dit bed kunt u gemakkelijk in- en uitstappen en is voorzien van verstelbare bodemdragers.www.vroomshoop.nl