Bankstel Dunja

Bankstel Dunja is een klassieke bank met sierlijke armen. Deze bank is standaard uitgevoerd met interieurvoering en verstelbare zitdiepte. Verkrijgbaar in diverse leer- en stofsoorten.

Bankstel Edra

Een klassiek bankstel in een modern jasje. Dit bankstel is verkrijgbaar in drie maatvoeringen Small, Medium en Large waardoor u de keus heeft van verschillende breedtes, zithoogtes, rughoogtes en een verstelbare zit tot 8 cm van elke zitplaats.
Zitmeubel of maatwerk bank Edra met hoogwaardig zitcomfort door interieurvering
Bijpassend is ook de relaxfauteuil EDRA en LEDRA, met keus uit gasveer, 1 of 2 motorig en opstaphulp.

Bankstel Movie

Prachtig mooi bankstel Movie. Het bankstel is compleet naar eigen smaak en inzicht te creëren. U kunt het bankstel bekleden met het allerbeste leer en stof in wat voor kleur u ook wenst. De poten van het bankstel worden in een bijpassende kleur geleverd en kunnen eventueel hoger of lager gemaakt worden. Naast bankstellen zijn er van model Movie ook relaxfauteuils verkrijgbaar. Deze zijn eventueel manueel of elektrisch bedienbaar. Er is ook nog een relaxfauteuil verkrijgbaar met opstapfunctie.

Equipe concept

Equipe een modulair concept met design allure. Equipe komt tegemoet aan praktisch alle woonsituaties en woonwensen.De zitbankelementen worden gecompleteerd met enkele eigentijdse accesoires, zoals plug-in blokarmen, houten topbladen en een leren armlegger type "zadeltas". Het zitcomfort berust op op koudschuim in een sandwichconstructie od de Lastilux kwaliteit. 

Equipe concept

Passend bij de bankelementen van het concept equipe staat een volwaardige collecie draai- en relaxfauteuils ter beschikking.

Het Variance banken concept.

Het Variance banken concept biedt u de mogelijkheid om in een aantal stappen uw eigen bank samen te stellen. 
Kies uw armleuning: 8 verschillende armleggers in verschillende stijlen ook mogelijk met leren armdelen.
Kies uw zitcomfort, , rughoogte, en zitdiepte.
De zithoogte is veranderbaar door de pootjes van 6 cm tot 12 cm.
Kies uw stoffering: leder of stof in diverse soorten en kleuren.