• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

Idzenga heeft een ruime collectie  linnenkasten, ledikanten, boxsprings en matrassen. Iedereen, van tiener tot senior kan bij ons slagen. Kom kijken of proefliggen bij ons in de winkel. Hieronder ziet u een greep uit onze collectie. 

 

Waarom het ene matras lekkerder ligt dan het andere? Dat heeft alles te maken met het samenspel tussen jouw lichaam en het matras. Een goed matras ondersteunt al je lichaamsdelen op precies de juiste manier. Als je gaat liggen, maar ook als je in je slaap van houding verandert. De matrassen van Eastborn zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid onderzoek naar het menselijk lichaam en de manier waarop we slapen. En dat merk je. Want op een Eastborn matras word je uitgerust wakker. www.eastborn.nl

Bent u op zoek naar het perfecte huis voor uw garderobe? Dan moet u bij ons zijn! Of het nu gaat om een ​​kast met draaideuren of royale schuifdeuren. Wij hebben voldoende keus en voor elk budget. Ontwerp uw eigen kast en maak er uw persoonlijke opslagruimte van. Maak het af met slimme accessoires die  aansluiten bij uw behoeften.
https://www.rauchmoebel.de

  

Slaapkamer Whisper. Uitgevoerd in lamulux.
Dankzij de combinatie van de kleur Natur en het zwarte staal krijg je een hele natuurlijke en stoere uitstraling.
Alle meubels uit de whisperserie met lade's zijn voorzien van een softclose systeem.De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Ruby. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. 

Lekker slapen en fris ontwaken is een eerste levensbehoefte. Een uitgeslapen mens kan de hele wereld aan.In ons assortiment vind u dekbedden in diverse maten en vullingen. Daarnaast hebben wij een ruime keuze hoofdkussens voor iedere slaaphouding van zacht tot stevig.Boxspring Mood. Een zeer comfortabele en betaalbare boxspringset, inclusief hoofdbord. De veerkrachtige pocketvering boxen zorgen voor de juiste ondersteuning van lichaam en matras. De 7-zone pocketveer matras  (18cm dik, 300 veren per m²) is er in medium en stevig ligcomfort.  Het complete bed word afgemaakt door een topdekmatras van koudschuim.

 

Om je matras te beschermen tegen vocht en vuil, doe je om je matras eerst een molton en daarna een hoeslaken. Het is belangrijk dat een molton dezelfde lengte en breedte heeft als je matras, zodat het goed past. Kijk naast de breedte en lengte, ook naar de minimale en maximale dikte van je matras. Heb je een oplegmatras? Ga dan voor een speciale topper of splittopper molton. Naast gewone moltons, zijn er ook waterdichte moltons met een speciale laag waar water niet doorheen komt.

 

Een tijdloos comfortabel eenpersoons ledikant. Voorzien van verstelbare bodemdragers, leverbaar in meerdere breedtematen. 
En ook verkrijgbaar als deelbaar ledikant op wielen.

Een lattenbodem is essentieel bij het creëren van een comfortabel bed. Deze bestaat uit houten of kunststof latten. Er zijn veel verschillende bodems. Van eenvoudige vlakke lattenbodems tot geavanceerde, doorontwikkelde hoog-laagsystemen. Verkrijgbaar in diverse maten, vast of elektrisch.