• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

MOOME staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en biedt naast kwaliteit designmeubelen ook interieuraccessoires. MOOME richt zich op een publiek dat weet wat het wil en dat hoge kwaliteit biedt in combinatie met eigenzinnig maar tijdloos design. Voor hun collectie meubels en accessoires werken ze met getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland, waarbij zowel gevestigde namen als jong talent worden gekozen. http://www.moome.be

 

 

Neem plaats in uw relaxfauteuil van himolla Polstermöbel en geniet van het uitstekende zitcomfort dat het biedt. U kunt kiezen uit tal van stoffen en leer om uw favoriete ontwerp te creëren. Aantrekkelijke contrasterende stiksels geven uw stoel extra elegantie U kunt kiezen uit zes verschillende poten om ervoor te zorgen dat uw stoel past in de inrichtingsstijl in uw woonkamer. Er zijn vier ronde poten in hout, chroom, roestvrij staal en met een stoffen hoes. Als alternatief kunt u uw stoel voorzien van een metalen sterrenvoet of een slank metalen sterrenvoet in gepoedercoat antraciet.
Chair COSYFORM INDIVIDUAL 7923 - himolla Polstermöbel

 

 

 

 

Eindeloos combineren met Equipe

Ieder mens heeft zijn eigen smaak en stijl. Met Equipe en de daarbij behorende zeer uitgebreide stoffen- en ledercollectie kun je precies die uitstraling geven aan de bank die bij jou past.
Je koopt niet gewoon een bankstel, maar je creëert je eigen bankstel.
http://mecamgroup.be/mecammodel/24

 

Relaxfauteuil Equipe

Als je van meer comfort houdt en lekker lui vanuit je stoel tv kijkt is er de elektrische relaxfauteuil, welke volledig naar wens te verstellen is d.m.v
2 onafhankelijk werkende motoren. En ook mogelijk met accu of usb aansluiting. Wilt u uw stoel net iets meer bijzonder maken, kies dan voor een combinatie van stof met leder.

 

 

 

Bankstel Edra

Een klassiek bankstel in een modern jasje. Dit bankstel is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: Small, Medium en Large. Keuze uit verschillende breedtes, zithoogtes en rughoogtes. Bovendien een verstelbare zit tot 8 cm voor elke zitplaats. Als zitcomfort is er voor een interieurvering gekozen.
Tevens bijpassend relaxfauteuils, met keus uit manueel- of elektrisch verstelbaar. Eventueel ook met sta op functie.
mecamgroup.be/nl/neo-style

 Relaxfauteuil Fabulous 5

De nieuwe Fabulous Five Relaxfauteuils zijn comfortabel, ergonomisch en hebben een eigentijdse uitstraling.
De relaxstoelen zijn een duurzaam Nederlands kwaliteitsproduct.
Verkrijgbaar in de maten XS, S, M, L en Xl.
Keuze uit draai of vaste fauteuil, vele stoffen en leder en 15 voeten voor de draaifauteuils.
Het verstellen van de rugleuning is mogelijk zonder de voetensteun uit te klappen. Ook kan de rugleuning in elke positie worden gebracht nadat de voetensteun is uitgeklapt, Het bovenste deel van de rugleuning, waar het hoofd tegen rust heeft een topswing, d.w.z. dat deze van voor naar achteren kan worden versteld waardoor het hoofd in elke positie aangenaam wordt ondersteund. http://www.de-toekomst.nl/De Delos bank is een bank in een tijdloos design.

Bank Hamont is een stoere bank met een sublieme afwerking.