• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

 

Idzenga heeft een ruime collectie relaxfauteuils en andere zitmeubelen. Hieronder ziet u een greep uit onze collectie. Kom naar onze winkel om de hele collectie te bewonderen. 

 

Eindeloos combineren met Equipe

Ieder mens heeft zijn eigen smaak en stijl. Met Equipe en de daarbij behorende zeer uitgebreide stoffen- en ledercollectie kun je precies die uitstraling geven aan de bank die bij jou past.
Je koopt niet gewoon een bankstel, maar je creëert je eigen bankstel.
http://mecamgroup.be/mecammodel/24

 

 

Relaxfauteuil

Standaard verkrijgbaar met handmatig verstelbare rug en uitklapbare voetensteun. Ook mogelijk in elektrisch verstelbaar uitvoering, zelfs met sta op functie.  Diverse maatvoeringen en onderstellen. In stof of leer. Combineren maar. Meer dan 400 mogelijkheden. 

www.himolla.com

 

Wij hebben een ruim aanbod eetkamerstoelen. Met of zonder armleggers, op wieltjes of op vaste poot. Probeer ze uit bij ons in de showroom.

 

 

 

Bankstel Edra

Een klassiek bankstel in een modern jasje. Dit bankstel is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: Small, Medium en Large. Keuze uit verschillende breedtes, zithoogtes en rughoogtes. Bovendien een verstelbare zit tot 8 cm voor elke zitplaats. Als zitcomfort is er voor een interieurvering gekozen.
Tevens bijpassend relaxfauteuils, met keus uit manueel- of elektrisch verstelbaar. Eventueel ook met sta op functie.
mecamgroup.be/nl/neo-style

 

Eetkamerfauteuil

Zoekt u een eetkamerstoel of een eetkamerfauteuil? Wij hebben diverse modellen staan van klassiek tot modern. Een comfortabele eetkamerstoel nodigt uit tot uitgebreid dineren of lekker lang "natafelen".