• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

MOOME staat voor compact en betaalbaar hedendaags design en biedt naast kwaliteit designmeubelen ook interieuraccessoires. MOOME richt zich op een publiek dat weet wat het wil en dat hoge kwaliteit biedt in combinatie met eigenzinnig maar tijdloos design. Voor hun collectie meubels en accessoires werken ze met getalenteerde ontwerpers uit binnen- en buitenland, waarbij zowel gevestigde namen als jong talent worden gekozen. http://www.moome.be

 

 

Eindeloos combineren met Equipe

Ieder mens heeft zijn eigen smaak en stijl. Met Equipe en de daarbij behorende zeer uitgebreide stoffen- en ledercollectie kun je precies die uitstraling geven aan de bank die bij jou past.
Je koopt niet gewoon een bankstel, maar je creëert je eigen bankstel.
http://mecamgroup.be/mecammodel/24

 

 

Relaxfauteuil

Standaard verkrijgbaar met handmatig verstelbare rug en uitklapbare voetensteun. Ook mogelijk in elektrisch verstelbaar uitvoering, zelfs met sta op functie en accu.  Diverse maatvoeringen en onderstellen. In stof of leer. Combineren maar. 

www.himolla.com

 

Relaxfauteuil Equipe

Als je van meer comfort houdt en lekker lui vanuit je stoel tv kijkt is er de elektrische relaxfauteuil, welke volledig naar wens te verstellen is d.m.v
2 onafhankelijk werkende motoren. En ook mogelijk met accu of usb aansluiting. Wilt u uw stoel net iets meer bijzonder maken, kies dan voor een combinatie van stof met leder.

 

 

 

Bankstel Edra

Een klassiek bankstel in een modern jasje. Dit bankstel is verkrijgbaar in drie maatvoeringen: Small, Medium en Large. Keuze uit verschillende breedtes, zithoogtes en rughoogtes. Bovendien een verstelbare zit tot 8 cm voor elke zitplaats. Als zitcomfort is er voor een interieurvering gekozen.
Tevens bijpassend relaxfauteuils, met keus uit manueel- of elektrisch verstelbaar. Eventueel ook met sta op functie.
mecamgroup.be/nl/neo-style

 

Relaxfauteuil Twice

Een Twice relaxfauteuil wordt standaard geleverd met elektrische bediening d.m.v. drie motoren; één voor de rugleuning, één voor de voetklep en één om de zitting en voetklep in "hart-balans" stand te bewegen. Deze zgn. “hart-balans” functie houdt in dat voeten en het hart in een denkbeelding horizontale lijn liggen. Standaard bij deze stoel is een oplaadbare accu. Deze stoel kan ook geleverd worden met een sta-op functie. https://www.de-toekomst.nl/

 

 

Eetkamerfauteuil

Zoekt u een eetkamerstoel of een eetkamerfauteuil? Wij hebben diverse modellen staan van klassiek tot modern. Een comfortabele eetkamerstoel nodigt uit tot uitgebreid dineren of lekker lang "natafelen".