• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

 Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Wij hebben een grote collectie stoffen bij ons in de showroom hangen om uit te kiezen. 


Een aantal jaar geleden kwamen de eerste PVC-vloeren op de markt. In eerste instantie werden ze vooral toegepast in projecten, maar tegenwoordig zijn PVC-vloeren niet meer weg te denken uit onze woonkamers.  Er zijn nu ook al PVC-vloeren, die niet meer verlijmd hoeven te worden, maar via een click systeem gelegd worden. Ideaal om zelf te leggen. Door een goede slijtlaag kunnen PVC-vloeren jarenlang mee. U kunt bij ons terecht voor raamdecoratie zoals jaloezieën (hout, pvc of  aluminium),maar ook voor plisségordijnen, rolgordijnen en vouwgordijnen. 
Het opmeten en monteren is bij ons gratis.
Een passend vloerkleed voor elk interieur. Een vloerkleed of tapijt maakt uw vloer helemaal compleet, en geeft warmte en comfort in ieder vertrek van uw woning. Vloerkleden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen, kleuren en materialen. In onze winkel verkopen wij moderne, klassieke, effene, patchwork, vintage, ruit en streep vloerkleden.