• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

Idzenga heeft een ruime collectie woonprogramma's. Van kasten en dressoirs, tot eettafels en stoelen. Hieronder ziet u een greep uit onze collectie. Kom naar onze winkel om de collecties te bekijken.

 

Programma Catwalk

Een stoere serie waarbij een vernieuwende combinatie is toegepast van het krasbestendige melamine in visgraat motief.

 

 

 

Woonprogramma Experience 

Vervaardigd van rustiek eiken met prachtige natuurlijke eigenschappen en gemaakt door vakmensen met ervaring; dat is de Experience collectie. Het wordt gekenmerkt door een landelijke look, met een warme en sfeervolle uitstraling. Het staalaccent onder de bovenbladen is een knipoog naar industriële meubelen. Meubelen uit de Experience collectie zijn verkrijgbaar in een gladde afwerking. Of toch liever iets ruiger:  met geschraapte bladen.
Diverse kleuren mogelijk.

 

 

Prachtig eiken woonprogramma

Een robuust eiken woonprogramma, waarmee u uw woonruimte optimaal en sfeervol inricht, door te kiezen uit één van de 11 kast items en de vele tafel mogelijkheden die dit programma u biedt. 
In verschillende kleuren leverbaar.

MONTREAL een fris en modern programma.

De leuke combinatie van glas, staal en massief eikenhout met knoesten creëert een mooi evenwicht tussen stoer en warm, degelijk en zacht. De greeploze laden en deuren geven de kasten de finishing touch. Deze collectie kan uitgebreid worden met eiken wandpanelen en een elektrische haard. Een compleet geheel dus voor zij die houden van mooi wonen en comfort.
https://www.theunsmte.be/nl/collections/mon

 

Programma Tempo

Woonprogramma Tempo is een serie meubelen van lamulux dat door haar houtmotief een zeer natuurlijke en landelijke uitstraling heeft. De blanke houtkleur en de strakke belijning zorgt naast het landelijke ook voor een moderne uitstraling. Lamulux producten worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met een soort gelijk materiaal als dat van een laminaat vloer. Van ontworpen unieke decors worden diverse, prachtige en prijsbewuste woonprogramma's gecreëerd waardoor Lamulux aanvoelt als hout.

 

Programma Caprice

Hier afgebeeld in de nieuwste CBM 461 Vers Eiken met zwart gekleurde eiken houten accenten. De zichtbare leggers zijn standaard aan één kant zwart gekleurd en aan de andere kant meekleurend met de kast. Door gebruik te maken van de kleur vers eiken voelt en ziet de serie Caprice er heel natuurlijk uit, alsof het rustiek eiken hout nog onbewerkt is. Uiteraard zit hier natuurlijk wel een beschermende laklaag op, zodat u vele jaren onbezorgd kunt genieten van deze eiken meubelen. https://www.vanderdriftmeubelen.nl/collecties/caprice 

 

Programma Claire

Nieuw lamulux woonprogramma in de warme kleur Orient icm steel.  Het lijkt op metaal maar is eveneens melamine. Orient is een decor dat heel erg lijkt op mango hout maar dan zonder de nadelige effecten van massief hout zoals werking en kras-gevoeligheid. Stoere stalen handgrepen.Alle deuren en laden zijn voorzien van Soft-close scharnieren en geleiders voor optimaal gebruiksgemak. 

https://www.maxfurn.com/nl/lamulux

Programma Explosion

Stoer en industrieel woonprogramma in het inmiddels welbekende krasvaste Lamulux. Het zwarte staal en het warme mokka kleurige houtdecor maken een mooi contrast en maken deze set tot een serie voor jong en oud!