• darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!
  • darkblurbg
    Welkom bij Idzenga Meubelen
    Klassiek of modern, Idzenga heeft het!

Idzenga heeft een ruime collectie woonprogramma's. Van kasten en dressoirs, tot eettafels en stoelen. Hieronder ziet u een greep uit onze collectie. Kom naar onze winkel om de hele collectie te bekijken.

 

Woonprogramma Rio

Een fraaie kasten- en tafel serie vervaardigd van europees eiken. Afgebeeld in de kleur Graan Mat, maar in veel meer kleuren leverbaar. De deuren zijn in 3 uitvoeringen mogelijk. Bij  de handgrepen heeft u de keus uit de kleuren brons of ijzer. www.vanderdriftmeubelen.nl

 

 

Meubelcollectie Corfu is gemaakt van 100% europees eiken [drift oak] en is verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren.
De meubelen worden licht geborsteld en afgewerkt met een olie. Door de combinatie met metaal krijgt de collectie een stoere industriële look.
www.towerliving.nl

 

 

Prachtig eiken woonprogramma

Een robuust eiken woonprogramma, waarmee u uw woonruimte optimaal en sfeervol inricht, door te kiezen uit één van de 11 kast items en de vele tafel mogelijkheden die dit programma u biedt. 
In verschillende kleuren leverbaar.

Meubelprogramma Altea

Dit unieke woonprogramma heeft vele bijzondere details:
Aan u de keuze of u het programma staand of zwevend wilt hebben. De tafels worden verfraaid met inlegbladen van FENIX NTM.
Dit is een super mat materiaal voor innovatief design. Het oppervlak word verkregen door een combinatie van nanotechnologie en een nieuwe generatie acrylharsen.

Dit eiken woonprogramma is in vele kleuren en modellen leverbaar.
http://www.theunsmte.be/index.php/home-nl/altea

 

 

 

Woonprogramma Tempo is een serie meubelen dat door haar houtmotief een zeer natuurlijke en landelijke uitstraling heeft. De blanke houtkleur en de strakke belijning zorgt naast het landelijke ook voor een moderne uitstraling. Lamulux producten worden gemaakt van meubelpanelen afgewerkt met een soort gelijk materiaal als dat van een laminaat vloer. Van ontworpen unieke decors worden diverse, prachtige en prijsbewuste woonprogramma's gecreëerd waardoor Lamulux aanvoelt als hout maar is vervaardigd van het onderhoudsvrije Lamulux.

 

kleur Vers Eiken met zwart gekleurde eiken houten

De Collectie Caprice is hier afgebeeld in de nieuwste CBM 461 Vers Eiken met zwart gekleurde eiken houten accenten. De zichtbare leggers zijn standaard aan een kant zwart gekleurd en aan de andere meekleurend met de kast. Door gebruik te maken van de kleur Vers eiken voelt en ziet de serie Caprice er heel natuurlijk uit alsof het rustiek eiken hout nog onbewerkt is, uiteraard zit hier natuurlijk wel een beschermende laklaag op, zodat u nog vele jaren onbezorgd kunt genieten van deze eiken meubelen. https://www.vanderdriftmeubelen.nl/collecties/caprice